Luppo on syntynyt!

20.10.2021 | Blogi

Nyt se on totta. Unelma.

Pari vuotta taustalla muhinut ajatus Hyvinvointihotellista, jonka kautta voisi vaikuttaa ihmisten elämän laatuun ja mielekkyyteen. Vahvistaa, tukea, kuntouttaa ja elvyttää. Luoda uusia kokemuksia ja elämyksiä. Vahvistaa luontosuhdetta ja jaksamista. Tuoda esille ajatusta luonnon tärkeydestä meille kaikille.

Usein unelmat vaativat unelmoinnin lisäksi oikeiden palasten loksahtamista paikoilleen ja oikeiden ihmisten kohtaamisen, jotta ne heräävät henkiin ja toteutuvat. Näin kävi Lupon kanssa. Oikeassa ajassa ja oikeiden ihmisten kautta unelmasta on tullut totta. Hyvinvointihotelli Forssan Luppo on avannut ovensa.

Kutomon tehdashallin uusi aika kankaankutomisen ja hoivakotielämän kautta ryhmille suunnatuksi palveluhotelliksi. Upeat, valoisat, yli neljä metriä korkeat tilat ovat kokeneet muodonmuutoksen hillityksi, intiimiksi ja rauhalliseksi pieneksi hotelliksi, jossa on seitsemän huonetta ja kutsuvat oleskelutilat yhteisen ajan viettoon. Tilat jotka on tarkoitettu elettäväksi ja koettavaksi aidosti. Kuten niissä elettiin ja koettiin myös yli sata vuotta sitten. Tilat, jotka antavat mahdollisuuden aitoon kanssakäymiseen ja keskusteluun. Arvokkaan ajan viettämiseen.

Tilojen värimaailma tukee rentoutumista ja rauhoittumista pois kiireestä ja hälinästä, olematta kuitenkaan unettavia, ennemminkin inspiroivia. Kalusteista osa on kierrätettyjä ja uuden elämän Lupossa saaneita, muistoja täynnä olevia yksilöitä. Joka huoneessa erilaisia. Nojatuoleja, jotka kutsuvat istahtamaan, kirjahyllyjä täynnä mielenkintoista luettavaa, kirjoituspöytiä jotka ovat nähneet monta tarinaa ja isoisien tekemiä yksilöllisiä, taidokkaita puutöitä. Viherkasvien runsaus luo tiloista hiljaisia ja luonnollisia. Valokuvat, hedelmät ja kukat luovat aitoutta, jollaista et koe muualla.

Luppo - kokemustasi ei voi kopioida

Luonto näkyy kaikessa toiminnassamme ja palveluissamme hyvin vahvasti muutenkin. Sisustuksessa olemme suosineet kierrätyksen lisäksi suomalaisuutta ja paikallisuutta, myös itsetehtyä ja teetettyä. Pyyhkeet, pesuaineet ja esimerkiksi vessaharjat ovat ekologia ja luontoystävällisiä. Iltapalat ja aamiaiset teemme jokaiselle omien toiveiden mukaan, jotta minimoimme ruokahävikin. Käytämme kotimaista ja paikallista ja hyödynnämme kaiken minkä pystymme. Hävikin kompostoimme. Lajittelemme itse ja toivomme, että vieraammekin tekisivät niin, siksi jokaisessa huoneessa on oma lajittelupisteensä.

Palvelumme rakentuvat ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ympärille. Meille voi tulla juuri sellaisena kuin on ja me teemme parhaamme voimistaaksemme ja auttaaksemme asiakkaitamme juuri siinä missä tukea tarvitaan. Meillä voi kokea paikallisia kulttuuri- ja luontoelämyksiä, liikkua ja rentoutua, kuntoutua ja olla sosiaalinen tai vetäytyä omiin oloihin. Me olemme kaikki omanlaisia yksilöitämme, sinä ja me. Nautimme ja koemme asioita eri tavalla. Siksi Luppokin on yksilö.

Luppo – kokemustasi ei voi kopioida