Luppo merkitsee joutenoloa. Aika on tärkein pääomasi, siksi Lupossa on tilaa ja aikaa kohdata itsensä. Meillä ei ole minuuttiaikataulutettuja kokouksia tai tapahtumia ja siksi Lupossa nouset arjen yläpuolelle.

Toimimme historiallisesti uniikissa kaupunkimiljöössä, silti luontopalvelut ovat toimintamme ydintä. A.W.Wahrenin Forssa yhtiöitten 1860 -luvulla Kutomolle ennakkoluulottomasti tulevaisuuteen uskovasti rakentama viimeistämöhalli on saanut jälleen uuden elämän Hyvinvointihotelli Lupon tiloina. Upeat neljä metriä korkeat huoneet ja yhtä korkeat ikkunat, avarat tilat ja silti lämpimän viihtyisä tunnelma on koettava henkilökohtaisesti, koska tilojen fiilistä ei pysty kuvailemaan eikä kuvittelemaan. Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskuksen palvelut täydentävät yksilölliset tarpeesi fyysisten voimavarojen lisäämisessä ja rauhalliset tilat arvostavat ravitsevaa unta ja lepoa. Vuoden vaihteesta samoissa tiloissa palvelee vielä lisäksi Oiva Työterveys.

Meille olet arvovieras. Tule yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Ota yhteyttä soittamalla +358 50 4619629 tai  https://hotelliluppo.fi/ota-yhteytta/

 

Hyvinvointihotelli Luppo
Kutomonkuja 2 A 1 3 krs.
30100 Forssa

Tietosuojaseloste
Varaus- ja maksuehdot

Tarja Jaakkola
Elämysopas
+358 50 4619 629
tarja@forssanluppo.fi

Vihreät tassut

Minna Penttilä
Hyvinvointiopas
+358 500 878 365
minna@forssanluppo.fi 

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus