Hyvinvointipaketti itsesi hemmotteluun

Kesäloman viimeiset päivät, talviloma tai muut ihanat loma-ajat rauhallisesti ja rentouttavasti nukkuen paljon, liikkuen kevyesti, nauttien hyvinvointihoidoista ja syöden maittavaa lähiruokaa. Tule yksin tai yhdessä kaverin kanssa.

 

Saapuminen torstaina iltapäivällä rauhassa ja ilman kiirettä nauttien tervetulotoivotuksen jälkeen hyvinvointihoidosta virittäytyen rentouttavaan ja voimauttavaan olemiseen.

Torstaina ruokailu Forssassa omakustanteisesti ja oman valinnan mukaan. Perjantaina myöhäisen heräämisen ja maittavan aamiaisen jälkeen vaikka ihanissa Kutomon alueen erikoispuodeissa (Puhtoinen, Rykkeri, Finlayson) vierailua ja ostoksia. Illansuussa tai iltapäivällä (vuoden ajasta riippuen) opastettu elämyksellinen kävely Torronsuon kansallispuistossa tai Forssan kansallisen kaupunkipuiston maisemissa jokirannassa paikallisen ja asiantuntevan oppaan tarinoiden saattelemana. Luonnosta paluun jälkeen saunan kautta kaupungille syömään (esimerkiksi Piipputerassille tai Gustoon) ja iltaa viettämään.

Hyvin nukutun yön ja aamiaisen jälkeen lauantaina suosittelemme rauhallista kävelyä jokivartta ja sen nähtävyyksiä ihaillen torille torikahville. Torielämästä on mukava kävellä rauhassa hotellille lekottelemaan vaikka parvekkeelle hyvän kirjan parissa ennen kotiinlähtöä.

Lisäyön voi ostaa vaikkapa paikan päältä. Hemmotteluhoitoja, fysioterapiaa ja liikuntaa voit valita olemiseesi ihan sen mukaan kuin haluat lisämaksusta. Henkilökuntamme auttaa ja neuvoo mielellään. Forssan palkitut museot, esimerkiksi Forssa museo ja Forssan Luontomuseo, ovat tutustumisen arvoisia.

 

Hyvinvointipaketin kampanjahinta on 325€ /hlö. Hinta Sis alv 24%.

Paketti sisältää majoituksen kahdeksi yöksi aamiaisineen. Yhden hyvinvointihoidon Kutomon liikuntakeskuksen puolella. Opastetun 1,5 h Torronsuon kansallispuiston kävelyn tai Forssan jokivarsikävelyn, vuodenajan mukaan varioiden. Kuntosalin käytön liikuntakeskuksen aukioloaikoina ja saunan vapaan käytön.

 

Soita ja varaa oma paikkasi!

Hyvinvointihotelli Luppo
Kutomonkuja 2 A 1 3 krs.
30100 Forssa

Tietosuojaseloste
Varaus- ja maksuehdot

Tarja Jaakkola
Elämysopas
+358 50 4619 629
tarja@forssanluppo.fi

Vihreät tassut

Minna Penttilä
Hyvinvointiopas
+358 500 878 365
minna@forssanluppo.fi 

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus