Naisten voimatreeni

Naisille suunnattu liikunnallinen paketti torstaista lauantaihin tai perjantaista sunnuntaihin aina ohjelman mukaan, jolloin treenataan ja ladataan tehokkaasti akkuja ohjatusti ja samanhenkisessä seurassa nauttien liikunnan ilosta.

 

 

Voimatreeniin sisältyy ammattilaisen/valmentajan voimaharjoittelutunti ja kehonhuoltoa tai joogaa. Lisäksi lataamiseen kuuluu leppoisa Forssan kansallisen kaupunkipuiston kävely jokirannassa, vapaata kuntosaliharjoittelua sekä paljon vapaata omaa aikaa nukkua, levätä, istuskella, lukea, jutella samanhenkisten ihmisten kanssa ja syödä tietysti hyvin. Tämän viikonlopun aikana henkinen ja fyysinen hyvä olo pääsee kasvamaan. 

Naisten Voimatreenin kampanjahinta on 475€ /hlö.

Hinta sis alv 24%. Hinta sisältää yhden henkilön majoituksen kahdeksi yöksi aamiaisineen, yhden voimaharjoittelutunnin, yhden kehonhuollon, opastuksen jokirannassa, kuntosalin käytön liikuntakeskuksen aukioloaikoina ja saunan käytön.

Mukaan mahtuu max 10 naista. Paketti toteutetaan jos paikkansa varanneita naisia on vähintään viisi. Saat halutessasi tehostaa viikonlopun voimaantumista ja hyvää oloa erilaisilla hemmotteluhoidoilla tai treenata lisää ostamalla lisäpalveluita liikuntakeskuksesta.

 

Ohessa syksyn 2021 malli naisten voima viikonlopun ohjelmasta. Ohjelmasisällöt vaihtelevat hiukan.

Naistenvoima esite pdf 

Hyvinvointihotelli Luppo
Kutomonkuja 2 A 1 3 krs.
30100 Forssa

Tietosuojaseloste
Varaus- ja maksuehdot

Tarja Jaakkola
Elämysopas
+358 50 4619 629
tarja@forssanluppo.fi

Vihreät tassut

Minna Penttilä
Hyvinvointiopas
+358 500 878 365
minna@forssanluppo.fi 

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus