Villiruokaviikonloput

Ota aikainen viikonloppu ja lähde samanhenkisten, sienistä tai luonnon yrteistä ja marjoista pitävien ihmisten kanssa metsään etsimään raaka-aineita ja laittamaan lähiruokaa yhdessä.

 

Sienestysviikonloppu

Ohjelmaan kuuluu sienestyretkiä, ruoanlaittoa yhdessä, puhumista sienistä, niiden käytöstä ja tunnistuksesta sienioppaan johdolla. Tilaa myös runsaalle vapaalle seurustelulle ja ajatusten sekä reseptien vaihtamiselle. Halutessasi voit lisätä sienestyksen lomaan vaikka hierontaa liikuntakeskuksen puolelta, jos sienikorit ovat painollaan jumiuttaneet hartiaseudun.

Sienestysviikonlopun perushinta on 395€ /hlö.

Hinta sis alv 24%. Hintaan kuuluu yhden henkilön kahden yön majoitus aamiaisella, yhdessä valmistetut lounaat (pe ja la), ohjelman mukaiset opastukset ja opetuksen, kuntosalin käytön liikuntakeskuksen aukioloaikoina ja saunan käytön. Mukaan mahtuu 10 osallistujaa. Sienestämään päästään, jos paikkansa varanneita sienestäjiä on vähintään viisi.

 

Villiruokaviikonloppu

Toteutetaan samalla kaavalla kuin sienestyskin, mutta metsäretkillä bongaillaan villiyrttejä ja sesongin mukaan mahdollisesti marjoja.

Villiruokaviikonlopun perushinta on 395€ /hlö.

Seuraavat Villiruokaviikonloput taas keväällä 2022 ja Sienestysviikonloput syksyllä 2022. Voit jo kysyä omaasi!

 

Hyvinvointihotelli Luppo
Kutomonkuja 2 A 1 3 krs.
30100 Forssa

Tietosuojaseloste
Varaus- ja maksuehdot

Tarja Jaakkola
Elämysopas
+358 50 4619 629
tarja@forssanluppo.fi

Vihreät tassut

Minna Penttilä
Hyvinvointiopas
+358 500 878 365
minna@forssanluppo.fi 

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus