Elämä heittelee meitä ihmisiä usein tavalla, joka tuntuu meistä itsestä järjettömältä. Selitys aukenee meille vasta myöhemmin ja monesti aivan eri yhteyksissä. Näin kävi myös meille. 30 vuoden jälkeen me ymmärsimme mikä merkitys meidän yhteydellämme heittelyiden keskellä oli, kun elämä saattoi meidät jälleen yhteen yritystoiminnan merkeissä.

Siitä syntyi Hyvinvointihotelli Forssan Luppo Oy palveluineen.

 

 

Tarja lapioi vuosien mittaan osaamista ja kokemusta puutarhakaupan, floristiikan, suunnittelun ja puutarha-alan opetustyön nurmikentiltä, kunnes vaihtoi lapion vaelluskenkiin etsien lisäkokemusta luontomatkailun, retkeilyn, eräilyn, luonnontuntemuksen, hyvinvoinnin ja luontoalan opetuksen syvistä soista. Tästä syntyi vankka ja monihaarainen runko luontoalan osaamiselle. Työnteon ja yrittämisen polun varrella hankittu  lisäkoulutus täydentää latvuksesta vihreän ja moniulotteisen varjon.

Minnaa opastava intohimo on ollut Liikkuminen ja liike. Ei niinkään oma liikkuminen, vaan muiden inspiroiminen ja auttaminen edellytystensä hyväksikäyttämiseen. `Aktivoi kehosi, se aktivoi mielesi´-ajatus on auttanut monen ajatussolmun yli. Kolmenkymmenen fysioterapeutti- ja yrittäjävuoden aikana ehtii tutustua moniin erilaisiin ajatusmaailmoihin ja lähestymistapoihin ihmisyyteen, fysiologiaan ja ammatteihin. Parasta on ollut valtava määrä huikeita kohtaamisia moninaisten elämänkertojen kanssa. Niiden siivittämän Luppoon voi tuoda elämänmakuista pohjaa, hankalia elämänvaiheita väistämättä.

Maailma törmäytti nämä kaksi erillistä tarinaa yhteen toukokuisena päivänä ja ymmärsimme, että tällä yhteisellä kokemuspohjalla saavutamme jotain uniikkia. Tätä mahdollisuutta ei voinut jättää käyttämättä.

 

Ihminen on osa luontoa, eikä luontoyhteytemme ole hävinnyt, mutta perustana hyvinvoinnille on henkisyyden lisäksi fyysinen ymmärrys ja toiminta. Tätä varten olemme ymmärtäneet, että ammattitaitomme yhdistämällä pystymme saavuttamaan yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja edesauttamaan elämänhallintaa ja hyvää elämää.

 

Lupon tarina ei ole yksin meidän varassamme, vaan tarvitsemme sen mahdollistamiseksi ympärillemme vahvan verkoston asialleen vihkiytyneitä ja intohimoisia alojensa osaajia. Heitä meille on onneksemme matkallamme kertynyt.

Jokaisella meistä on oma tarinamme, niin meillä kuin sinullakin. Jokainen tarina on uniikki ja tärkeä, kertomisen arvoinen. Jotta Luppotarina herää henkiin, tarvitsemme sinun tarinasi kaikkein tärkeimmäksi osaksi meitä.

Hyvinvointihotelli Luppo
Kutomonkuja 2 A 1 3 krs.
30100 Forssa

Tietosuojaseloste
Varaus- ja maksuehdot

Tarja Jaakkola
Elämysopas
+358 50 4619 629
tarja@forssanluppo.fi

Vihreät tassut

Minna Penttilä
Hyvinvointiopas
+358 500 878 365
minna@forssanluppo.fi 

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus