Luontovalmentajan koulutus liikunnan alan ammattilaisille.

Kasaamme nyt innostunutta ryhmää aloittamaan oma koulutuspolkunsa! Jos saamme ryhmään 7 aloittajaa, koulutus alkaa syyskuussa. PAIKKOJA ON VAPAANA, VOI OLLA ETTÄ ALOITAMME KOULUTUKSEN VASTA ALKUVUODESTA 2022. KYSY LISÄÄ!

Osaamisen kehittämiseen tarkoitettu kahdeksan lähijakson koulutuskokonaisuus liikunnan ammattilaisille, josta saat työkaluja luontoon vietyyn kokonaisvaltaiseen ohjaukseen omille asiakkaillesi tai panostusta omaan työkykyysi ja hyvinvointiisi.

Koulutus sisältää kokonaisuutena kahdeksan kolmipäiväistä oppimisen lähijaksoa noin kuukauden välein.

Voit valita koko koulutuspolun tai ottaa moduleista myös vain ne, jotka koet tarpeelliseksi oman osaamisesi kehittämisessä. Koulutuspolku sisältää seuraavia aihealueita moduleiden sisällä: Toimintaympäristöt, Erätaidot ja retkeily, Ravitsemus, Palautuminen ja hyvinvointi, Yrittäjyys ja Turvallisuus. Lähijaksojen lisäksi on itsenäistä opiskelua. Lisäpalveluina voit suorittaa erilaisia korttikoulutuksia, ohjauskoulutuksia, lisäretkiä tai luontoliikunnan ja hyvinvoinnin syventäviä opintoja. Lähijaksoilla keskitymme tekemiseen ja yhdessä oppimiseen sekä harjoituksiin. Lähijaksojen välissä tehdään kirjallisia tehtäviä tai luetaan materiaaleja.

Seuraava koulutuskokonaisuus alkaa alustavasti 20.9.2021. Ilmoittautumisen yhteydessä saat tarkemman aikataulutuksen ja koulutuksen sisällöt. Lähijakso maanantaista keskiviikkoon. Kesto kaksi yötä ja kolme kokonaista päivää. Hinta 1050 €/hlö/ lähijakso.

Ryhmäkoko 7-10 hlö. Majoitus 1 hh ja 2 hh huoneissa. Hinta sisältää majoitukset, aamiaiset ja iltapalat, koulutuksen ohjelman mukaan, koulutuksiin sisältyvät välineet (ei henkilökohatisia varusteita). Jos et tarvitse majoitusta, kysy hinta erikseen.

 

Hyvinvointihotelli Luppo
Kutomonkuja 2 A 1 3 krs.
30100 Forssa

Tietosuojaseloste

Tarja Jaakkola
Elämysopas
+358 50 4619 629
tarja@forssanluppo.fi

Vihreät tassut

Minna Penttilä
Hyvinvointiopas
+358 500 878 365
minna@forssanluppo.fi 

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus