Luontovalmentajakoulutus sosiaalialan ammattilaisille

Haluatko sinä, sosiaalialan osaaja, kehittää luontoalan osaamistasi oman työsi tueksi ja työkaluksi? Koetko, että työssäsi olisi hyötyä luonnon tuntemisesta ja luonnon tarjoamien mahdollisuuksien hyödyntämisestä turvallisesti ja asiallisesti?

Lähde mukaan; Kasaamme nyt  innokkaiden opiskelijoiden joukkoa aloittamaan oma opintopolkunsa Luontovalmentaja -koulutuksessa keväällä 2022.

Pääsemme aloittamaan koulutuksen laadukkaasti keväällä. Syksyllä on riittänyt paljon tekemistä Lupon toiminnan starttaamiseksi ja koulutustemme aloittaminen on viivästynyt alun perin suunnitellusta. Mutta nyt vihdoin kasaamme koulutuspaketteja ja suunnittelemme ja aikataulutamme lähijaksojen sisältöjä tarkemmin. Haluamme koota mahdollisimman toimivan ja hyödyllisen paketin juuri Sinulle, siksi teemme asioita huolella.

 

Luontovalmentaja -koulutus on osaamisen kehittämiseen tarkoitettu kahdeksan lähijakson koulutuskokonaisuus sote -alan ammattilaisille, josta saat työkaluja luontoon vietyyn kokonaisvaltaiseen asiakasohjaukseen tai panostusta omaan työkykyyn ja hyvinvointiin.

Koulutus sisältää kokonaisuutena kahdeksan kolmen päivän lähijaksoa noin kuukauden välein. Voit valita koko koulutuspolun tai ottaa moduuleista myös vain ne, jotka koet tarpeelliseksi oman osaamisesi kehittämisessä.

Koulutuspolku sisältää seuraavia aihealueita moduuleiden sisällä:

Toimintaympäristöt, Erätaidot ja retkeily, Ravitsemus, Palautuminen ja hyvinvointi, Yrittäjyys ja Turvallisuus. Lähijaksojen lisäksi on itsenäistä opiskelua. Lisäpalveluina voit suorittaa erilaisia korttikoulutuksia, ohjauskoulutuksia, lisäretkiä tai toimintatapojen, luontoliikunnan ja hyvinvoinnin syventäviä opintoja.

Lähijaksot maanantaista keskiviikkoon. Lähijakso kaksi yötä ja kolme kokonaista päivää. Alustava hinta 1050 €/hlö/ lähijakso. Tarkentuu vielä.

Ryhmäkoko 7-10 hlö. 1 hh ja 2 hh huoneissa. Hinta sisältää majoitukset, aamiaiset, koulutuksen ohjelman mukaan, koulutuksiin sisältyvät välineet, kuten kanootit, fatbiket tai lumikengät (ei henkilökohtaisia varusteita), tilojen käytön, kuntosalin käytön liikuntakeskuksen aukioloaikoina, saunan käytön. Hinta sisältää myös arvonlisäverot 24%. Jos et tarvitse majoitusta, kysy hinta erikseen.

Kysy lisää koulutuksesta! Avaamme hakuprosessin alkuvuodesta 2022.  Ilmoittautumisen yhteydessä saat tarkemman aikataulutuksen ja koulutuksen sisällöt. Koulutusmaksut maksetaan lähijaksokohtaisesti.

Hyvinvointihotelli Luppo
Kutomonkuja 2 A 1 3 krs.
30100 Forssa

Tietosuojaseloste
Varaus- ja maksuehdot

Tarja Jaakkola
Elämysopas
+358 50 4619 629
tarja@forssanluppo.fi

Vihreät tassut

Minna Penttilä
Hyvinvointiopas
+358 500 878 365
minna@forssanluppo.fi 

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus