Luontovalmentajakoulutus sosiaalialan ammattilaisille.

Kasaamme nyt  innokkaiden opiskelijoiden joukkoa aloittamaan oma opintopolkunsa syyskuussa. PAIKKOJA ON AUKI, SAATTAA OLLA ETTÄ ALOITAMME KOULUTUKSEN VASTA ALKUVUODESTA 2022. KYSY LISÄÄ!

Osaamisen kehittämiseen tarkoitettu kahdeksan lähijakson koulutuskokonaisuus sote -alan ammattilaisille, josta saat työkaluja luontoon vietyyn kokonaisvaltaiseen asiakasohjaukseen tai panostusta omaan työkykyyn ja hyvinvointiin.

Koulutus sisältää kokonaisuutena kahdeksan kolmen päivän lähijaksoa noin kuukauden välein. Voit valita koko koulutuspolun tai ottaa moduleista myös vain ne, jotka koet tarpeelliseksi oman osaamisesi kehittämisessä. Koulutuspolku sisältää seuraavia aihealueita moduleiden sisällä: Toimintaympäristöt, Erätaidot ja retkeily, Ravitsemus, Palautuminen ja hyvinvointi, Yrittäjyys ja Turvallisuus. Lähijaksojen lisäksi on itsenäistä opiskelua. Lisäpalveluina voit suorittaa erilaisia korttikoulutuksia, ohjauskoulutuksia, lisäretkiä tai toimintatapojen, luontoliikunnan ja hyvinvoinnin syventäviä opintoja.

Lähijaksot maanantaista keskiviikkoon. Lähijakso kaksi yötä ja kolme kokonaista päivää. Hinta 1050 €/hlö/ lähijakso. Ryhmäkoko 7-10 hlö. 1 hh ja 2 hh huoneissa. Hinta sisältää majoitukset, aamiaiset ja iltapalat, koulutuksen ohjelman mukaan, koulutuksiin sisältyvät välineet (ei henkilökohatisia varusteita). Jos et tarvitse majoitusta, kysy hinta erikseen.

Seuraava koulutuskokonaisuus alkaa alustavasti 13.9.2021. Jos saamme kasaan 7 innokkaan aloittajan joukon. Ilmoittautumisen yhteydessä saat tarkemman aikataulutuksen ja koulutuksen sisällöt.

Hyvinvointihotelli Luppo
Kutomonkuja 2 A 1 3 krs.
30100 Forssa

Tietosuojaseloste

Tarja Jaakkola
Elämysopas
+358 50 4619 629
tarja@forssanluppo.fi

Vihreät tassut

Minna Penttilä
Hyvinvointiopas
+358 500 878 365
minna@forssanluppo.fi 

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus