Rentouttava ja opettavainen työpajakokonaisuus yhteisen ruoanvalmistuksen ja villiyrtti- marja- tai sienitietouden äärellä.

Osallistu oman ryhmäsi kanssa tai ilmoittaudu yksittäisille kiinnostuneille suunnnattuihin työpajoihin. Työpajoihin sisältyy villiyrtti-, marjastus- tai sienestyskävelyitä, ruoanvalmistusta, reseptejä, ajatusten ja kokemusten vaihtoa sekä yhteistä aikaa. Kirjastostamme löytyy aiheeseen liittyvää kirjallisuutta runsaasti. Työpajat ovat käytännönläheisiä ja kaikille sopivia. Olemme paljon ulkona ja haemme luonnosta hyvää oloa muutenkin kuin vain luonnosta saatavan ruoan kautta.

Kaikki työpajat kestävät joki yhden yön ja kaksi päivää tai kaksi yötä, kolme päivää. Ajankohta sopimuksen mukaan. Ryhmäkoko 7-10 hlö.

Hinnat vaihtelevat kurssikohtaisesti sen mukaan minkä verran kunkin työpajakokonaisuuden materiaalikustannukset ovat.

Hinnat alkaen 200€ /hlö /kahden peräkkäisen päivän kurssi, ilman majoitusta. Yhden yön majoituksen kanssa hinnat alkaen 350€ /hlö. Vastaavasti kahden yön ja kolmen päivän kokonaisuudet alkaen 450€ /hlö majoituksilla.

Seuraava yksityisille kiinnostuneille suunnattu ruokaisa työpaja järjestetään keväällä 2022.

Päivitämme työpajan tarkemmin kunhan näemme miten kevät kehittyy! Hinta 450€ /hlö. Hinta sisältää majoituksen kahdeksi yöksi, yhdessä valmistetut ruokailut, opetuksen ja ohjelman mukaiset ohjaukset sekä saunan ja kuntosalin käytön liikuntakeskuksen aukioloaikoina. Lisäpalveluita saatavilla paljon.

Työpajoja on tarkoitus päivätä lisää ajan mittaan. Voit vinkata oman työpajatarpeesi tai -halusi ja katsomme josko pystymme järjestämään juuri sinun toiveidesi mukaisen rentouttavan ja opettavaisen työpajakokonaisuuden.

Hyvinvointihotelli Luppo
Kutomonkuja 2 A 1 3 krs.
30100 Forssa

Tietosuojaseloste

Tarja Jaakkola
Elämysopas
+358 50 4619 629
tarja@forssanluppo.fi

Vihreät tassut

Minna Penttilä
Hyvinvointiopas
+358 500 878 365
minna@forssanluppo.fi 

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus