Rentouttava ja opettavainen työpajakokonaisuus yhteisen ruoanvalmistuksen ja villiyrtti- marja- tai sienitietouden äärellä.

Osallistu oman itse kokoamasi ja tutun ryhmäsi kanssa tai ilmoittaudu yksittäisille kiinnostuneille suunnattuihin työpajoihin.

Työpajoihin sisältyy villiyrtti-, marjastus- tai sienestyskävelyitä, ruoanvalmistusta, reseptejä, ajatusten ja kokemusten vaihtoa sekä yhteistä aikaa. Kirjastostamme löytyy aiheeseen liittyvää kirjallisuutta runsaasti. Työpajat ovat käytännönläheisiä, osallistavia ja kaikille sopivia. Olemme paljon ulkona ja haemme luonnosta hyvää oloa muutenkin kuin vain luonnosta saatavan ruoan kautta.

Kaikki työpajat kestävät joko yhden yön yli ja tai kaksi yötä. Ajankohta sopimuksen mukaan. Ryhmäkoko 7-10 hlö.

Hinnat vaihtelevat kurssikohtaisesti sen mukaan minkä verran kunkin työpajakokonaisuuden materiaalikustannukset ovat.

 

Kurssihinnat alkaen 100 €/hlö yhden päivän kurssi (6 h) ja 200 € /hlö kahden peräkkäisen päivän kurssi (2 x 6 h), ilman majoitusta välissä, pelkkä opetus ja ohjaus sekä yksi yhteisesti tehty lounas per päivä. Sisältää alv. 24%.

Yhden yön yli hinnat alkaen 225 € /hlö majoituksella, aamiaisella ja opetuksella ja ohjauksella (6 h) sekä yhdellä yhteisesti valmistetulla lounaalla. Lisäksi saunan käytön ja kuntosalin käytön liikuntakeskuksen aukioloaikoina. Lisäpalveluita saatavilla paljon. Sisältää alv. 24%. 

Kahden yön kokonaisuudet kampanjahintaan alkaen 395 € /hlö majoituksilla, aamiaisilla, opetuksella ja ohjauksella (2 x 6 h). Kaksi yhteisesti tehtyä lounasta sisältyy materiaaleineen hintaan. Lisäksi saunan käytön ja kuntosalin käytön liikuntakeskuksen aukioloaikoina. Lisäpalveluita saatavilla paljon. Sisältää alv. 24%. 

Seuraava yksityisille kiinnostuneille suunnattu ruokaisa ja villi työpaja järjestetään keväällä 2022.

Päivitämme työpajan tarkemmin kunhan näemme miten kevät kehittyy! 

Voit vinkata oman työpajatarpeesi tai -halusi ja katsomme, josko pystymme järjestämään juuri sinun toiveidesi mukaisen rentouttavan ja opettavaisen työpajakokonaisuuden.

Hyvinvointihotelli Luppo
Kutomonkuja 2 A 1 3 krs.
30100 Forssa

Tietosuojaseloste
Varaus- ja maksuehdot

Tarja Jaakkola
Elämysopas
+358 50 4619 629
tarja@forssanluppo.fi

Vihreät tassut

Minna Penttilä
Hyvinvointiopas
+358 500 878 365
minna@forssanluppo.fi 

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus