Villiyrtti-, marja- tai sienityöpajat

Rentouttava, opettavainen ja tiimityötä vahvistava työpajakokonaisuus yhteisen ruoanvalmistuksen ja villiyrttitietouden äärellä.

Työpajoihin sisältyy villiyrtti-, marjastus- tai sienestyskävelyitä, ruoanvalmistusta, reseptejä, ajatusten ja kokemusten vaihtoa sekä yhteistä aikaa. Kirjastostamme löytyy aiheeseen liittyvää kirjallisuutta runsaasti. Työpajat ovat käytännönläheisiä, osallistavia ja kaikille sopivia. 

Työpajat voivat olla vain parin tunnin mittaisia tai yhden päivän mittaisia, muuhun ohjelmaan osaksi sisältyviä teemallisia kokonaisuuksia, tai jopa  kahden yön ja kolmen päivän mittaisia kokonaisvaltaisia luonnonantimien ympärille koottuja koulutuksia. Ajankohta ja pituus aina sopimuksen mukaan. Varaa jo oman ryhmäsi sienestystyöpaja tai villiyrttityöpaja keventämään kokoustamista ja vahvistamaan ryhmähenkeä.

Päiväkurssin (6 h) hinta yritysryhmille alkaen 500€ /ryhmä. Sis alv 24%.

Ryhmäkoko enintään 10 hlö. Hinta päiväkurssista sisältää yhdessä valmistetun ruokailun, opetuksen ja ohjelman mukaiset ohjaukset kuten sienestysretken lähimetsiin, sekä tilavuokran kurssin ajaksi.

Pyydä työpajakokonaisuudestasi, sen aiheesta, aikataulusta ja muista toiveista tarjous.

Hyvinvointihotelli Luppo
Kutomonkuja 2 A 1 3 krs.
30100 Forssa

Tietosuojaseloste
Varaus- ja maksuehdot

Tarja Jaakkola
Elämysopas
+358 50 4619 629
tarja@forssanluppo.fi

Vihreät tassut

Minna Penttilä
Hyvinvointiopas
+358 500 878 365
minna@forssanluppo.fi 

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus